PROIZVODNO-TRGOVAČKI OBRT "SANADER"

ZINKE KUNC 1, ZAGREB


 Danas „Proizvodno-trgovački obrt „Sanader“, započeo je kao „Domaća radinost“, obiteljska firma koju je osnovao još 1968.g. Milivoj Sanader, vlasnik i glava obitelji Sanader.U ono doba, obitelj je počinjala sa ručnim alatima, sa nekoliko proizvoda (PVC čepovi,dijana vijak za umivaonik),i puno volje i entuzijazma za poslom, napretkom i širenjem.1997.g. po slovu zakona, prelazimo u obrt-„Proizvodno-trgovački obrt Sanader“, vlasnik Ivana Sanader Mrša.

 Proizvodnja je smještena u našoj radionici u Sesvetskom kraljevcu gdje na strojevima za preradu metala i plastičnih masa (brizgalice), proizvodimo izrađevine iz našeg programa te i iz usluge.

 U stalnom opipavanju tržišta, proširenjem ponude naših proizvoda, nastojimo udovoljiti zahtjevima klijenata;

-kvalitetnim proizvodima

-brzinom isporuke(do 5 dana)

-asortimanom ovjesnog i učvrsnog pribora za sanitarije

 Iskustvo, dugogodišnji partneri i vrijeme koje je iza nas, ali i svaka Vaša primjedba i prijedlog, novi nam je poticaj i izazov kako bi i nadalje što bolje razvijali i usavršavali našu ponudu, proizvode i proizvodnju.

 Na slijedećim stranicama možete vidjeti našu ponudu, te istu naći kod naših partnera-veleprodaja u cijeloj Hrvatskoj, a i šire granica Lijepe naše.